Перейти на русский сайт
Недвижими имоти в Сарафово - май 2019 г.

За Агенция "Сарафово Недвижимост"Преди да Ви напиша за Агенция "Сарафово Недвижимост", нека Ви разкажа първо малко за себе си.

Моето име е Мишо Недялков и живея в град Бургас, квартал Сарафово.Аз съм на 34 години, десет от които съм живял в Португалия, а в продължение на пет години съм бил в Русия. Майка ми е рускиня, а баща ми- българин. В квартал Сарафово живея вече шест години. В края на 2011 г. завърших обучение по специалност „Брокер на недвижими имоти” в най-голямата компания за недвижими имоти в България. Обучението ми даде знания, умения и увереност, така че в началото на 2012 г., аз отворих своята собствена компания "Сарафово Недвижимост".

Относно "Сарафово Недвижимост"

"Сарафово Недвижимост" е единствената агенция в регион Бургас, която е специализирана в продажбата и отдаването под наем на недвижими имоти в квартал Сарафово. Фирмата работи вече пет години. Нашият екип няма да Ви предложи само един или два апартамента в Сарафово, ние ще Ви покажем всички имоти, които се предлагат в квартала: апартаменти ново строителство, вторични апартаменти, къщи, вили, търговски помещения и терени. Всичко, което е на пазара на недвижимите имоти в бургаския квартал, ще бъде изложено на Вашето внимание.

"Сарафово Недвижимост" е фирма, която работи с най-добрия адвокат и нотариус в района на град Бургас с 25 годишен стаж. Ето защо, след проверка на документите при избора на даден имот, изрядността от правна гледна точка е гарантирана.

Основна цел на компанията е интеграцията на чужденците в България. Нашият екип се стреми също да помогне както на живущите вече в България, така и на всички останали, които искат да закупят желания от тях имот в квартал Сарафово. Ако имате някакви въпроси, свързани с недвижими имоти или просто искате да се допитате до професионално мнение, можете да се обадите на посочения номер или да посетите нашия офис. Ние ще се радваме да Ви помогнем.

Готов съм да помогна на хората, които са решили да живеят тук, в Сарфово.

С богат опит и необходимите квалификации, аз ще се радвам да Ви помогна в намирането и закупуване на вашия дом-мечта, или в избора Ви да направите печеливша инвестиция в имот.
© 2017 Агенция "Сарафово Недвижимост"